Zone Denmark Ramenwisser Wiper - Met Houder - Siliconen - Zacht Grijs - Soft Grey - 21x17x3,5cm

Levertijd wordt berekend...
Hulp nodig of een vraag ?
We zijn telefonisch bereikbaar ma t/m za van 09:00 tot 17:00. Tevens altijd via Whatsapp en Email
Neem contact met ons op
Snel naar
Productbeschrijving

Op zoek naar een effectieve en stijlvolle oplossing om water van gladde oppervlakken te verwijderen? Maak kennis met de Zone Denmark Ramenwisser Wiper. Met zijn naadloze silicone constructie en functioneel ontwerp maakt deze ramenwisser het schoonmaken van jouw badkamer een eenvoudige taak. 

De Zone Denmark Ramenwisser Wiper is gemaakt van hoogwaardig silicone materiaal. Het naadloze ontwerp zorgt ervoor dat er geen metalen oppervlakken zijn die kunnen roesten. Dit maakt de ramenwisser duurzaam en geschikt voor langdurig gebruik in vochtige omgevingen, zoals de badkamer. Het silicone materiaal is ook gemakkelijk schoon te maken en droogt snel, waardoor bacteriën en schimmels geen kans krijgen om zich te ontwikkelen.

Met een afmeting van 21x17x3,5 cm heeft de Zone Denmark Ramenwisser Wiper een compact formaat dat comfortabel in de hand ligt. Of het nu gaat om het schoonmaken van ramen, douchewanden, tegels of spiegels, deze ramenwisser is de ideale tool voor een streeploos resultaat.

Het functionele ontwerp van de Zone Denmark wisser Wiper is zowel aangenaam in gebruik als voor het oog. Het flexibele silicone wisserblad volgt de contouren van de oppervlakken, waardoor je efficiënt en snel water kunt verwijderen. Dankzij de soepele beweging laat de ramenwisser geen strepen of vegen achter, maar zorgt hij voor een helder en schoon resultaat.

Naast zijn functionele eigenschappen heeft de Zone Denmark Ramenwisser Wiper ook een elegant design. Het strakke en minimalistische ontwerp past perfect in moderne badkamers en voegt een vleugje stijl toe aan jouw interieur. De ramenwisser wordt geleverd met een handige houder, waaraan je de wisse kunt ophangen. Waardoor je hem altijd binnen handbereik kunt opbergen en hij niet rondslingert in de badkamer. Let op houder plakt alleen op een gladde ondergrond, niet geschikt voor bijvoorbeeld stucwerk.

Een ander voordeel van de Zone Denmark Ramenwisser Wiper is de maximale hygiëne die het biedt. Het silicone materiaal is van nature antibacterieel en schimmelbestendig, waardoor de vorming van ongewenste micro-organismen wordt tegengegaan. Bovendien is de ramenwisser gemakkelijk schoon te maken met water en zeep, waardoor je altijd een hygiënisch gereedschap hebt voor het schoonmaken van jouw badkamer.

Kortom, de Zone Denmark Ramenwisser Wiper is de perfecte metgezel voor het schoonmaken van gladde oppervlakken in jouw badkamer. Met zijn naadloze silicone constructie, functioneel ontwerp en maximale hygiëne biedt deze ramenwisser alles wat je nodig hebt voor een moeiteloze en effectieve reiniging. Bestel vandaag nog jouw Zone Denmark Ramenwisser Wiper en geniet van een stralend schone badkamer met een vleugje stijl.

Productspecificaties
Soort Product Ramenwisser
Productcode 120038
Barcode 5708760681501
Merk Serie Zone Denmark Wiper
Kleurfamilie Grijs
Materiaal Siliconen
Afmetingen (Dia x ) L X B X H 21 x 17 x 3,5 cm
Lengte in cm 21
Breedte in cm 17
Hoogte in cm 3,5
Aantal stuks in verpakking 1
Merk Zone Denmark
Productcode leverancier 331861
Artikelnaam leverancier Zone Denmark Wisser - soft grijs - met houder - Silicone
Kleurnaam Leverancier Soft Grey
Garantie in jaren 2
Inclusief montagemateriaal Ja
Bevestiging met Plakken
Hulp nodig of een vraag ?
We zijn telefonisch bereikbaar ma t/m za van 09:00 tot 17:00. Tevens altijd via Whatsapp en Email
Neem contact met ons op