Karlsson Wandklok Charm Engraved Numbers - Olijfgroen - Ø40cm

Levertijd wordt berekend...

De Karlsson Wandklok Charm Engraved Numbers Olive Green is een stijlvolle klok met een tijdloos design. De klok heeft een diameter van 40 cm en is voorzien van gegraveerde cijfers op de wijzerplaat, wat zorgt voor een uniek en speels effect. De olijf groene kleur geeft de klok een trendy uitstraling en is perfect te combineren met verschillende interieurstijlen. Met deze klok ben je altijd bij de tijd en voeg je tegelijkertijd een echte eyecatcher toe aan je interieur. Bestel de Karlsson Wandklok Charm Engraved Numbers Olive Green eenvoudig online bij nicethingz.nl!

Hulp nodig of een vraag ?
We zijn telefonisch bereikbaar ma t/m za van 09:00 tot 17:00. Tevens altijd via Whatsapp en Email
Neem contact met ons op
Snel naar
Productbeschrijving
De Karlsson Wandklok Charm Engraved Numbers is een prachtige klok die een geweldige toevoeging zal zijn aan elk interieur. Met een diameter van 40 cm en een olijf groene kleur is deze klok een ware blikvanger aan de muur. De mat gouden cijfers en wijzers voegen een vleugje elegantie toe en zorgen ervoor dat de klok gemakkelijk af te lezen is. Deze klok is verkrijgbaar bij nicethingz.nl.

De Karlsson Wandklok Charm Engraved Numbers is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een robuuste uitstraling. De klok heeft een stalen  wijzerplaat en de cijfers in de wijzerplaat gegraveerd. Dit geeft de klok een unieke en stijlvolle uitstraling die in elk interieur past.

De mat gouden wijzers zijn gemaakt van metaal en lopen soepel over de wijzerplaat. De wijzers zijn stevig bevestigd aan de klok en zijn gemakkelijk af te lezen. De wijzers zijn goed zichtbaar tegen de olijf groene achtergrond en zorgen voor een prachtig contrast met de mat gouden cijfers.

De Karlsson Wandklok Charm Engraved Numbers heeft een diameter van 40 cm en een diepte van 3,5 cm. De klok is zeer eenvoudig op te hangen aan de muur en wordt geleverd met een ophangbeugel. De klok werkt op een AA-batterij, deze is niet inbegrepen.

Deze klok is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele klok. Of u nu een nieuwe klok nodig heeft voor uw woonkamer, slaapkamer of studeerkamer, de Karlsson Wandklok Charm Engraved Numbers is een geweldige keuze. Door zijn tijdloze ontwerp zal deze klok jarenlang een pronkstuk zijn in uw interieur.

Deze klok is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie. Door zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen zal deze klok zeker gewaardeerd worden door iedereen die hem ontvangt.

Conclusie: Als u op zoek bent naar een prachtige klok die niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan uw interieur, dan is de Karlsson Wandklok Charm Engraved Numbers in olijf groen met mat gouden cijfers en wijzers de perfecte keuze voor u. Verkrijgbaar bij nicethingz.nl.
Productspecificaties
Soort Product Wandklok
Productcode 120978
Barcode 8714302696329
Merk Serie Karlsson Charm Engraved Numbers
Kleurfamilie Groen
Materiaal Staal
Afmetingen (Dia x ) L X B X H L 40 x B 40 x D 3,5 cm
Vorm Rond
Lengte in cm 40
Breedte in cm 40
Hoogte in cm 3,5
Diameter in cm 40
Product gewicht 1.1 Kg
Aantal stuks in verpakking 1
Merk Karlsson
Productcode leverancier KA5762OG
Artikelnaam leverancier KARLSSON Wall clock Charm engraved numbers olive green
Kleurnaam Leverancier Olive green
Garantie in jaren 2
Binnen of Buiten gebruik Voor binnen
Model Hangend
Inclusief montagemateriaal Nee
Voeding Batterij
Inclusief adapter Nee
Batterij aantal en type 1x AA
Inclusief batterijen Nee
Weergave Analoog
Stil uurwerk Nee
Uurwerktype Stap
Hulp nodig of een vraag ?
We zijn telefonisch bereikbaar ma t/m za van 09:00 tot 17:00. Tevens altijd via Whatsapp en Email
Neem contact met ons op