Karlsson Wandklok Charm Engraved Numbers - Warmgrijs - Ø40cm

minus plus
Levertijd wordt berekend...
De Karlsson Wandklok Charm Engraved Numbers in warmgrijs met een diameter van Ø40cm is een stijlvolle en moderne klok die je interieur net dat beetje extra geeft. Het unieke ontwerp van de Charm Engraved Numbers klok maakt gebruik van gegraveerde cijfers in de wijzerplaat, wat zorgt voor een chique en tijdloze uitstraling.

De warmgrijze kleur van de wijzerplaat met de zwarte cijfers en wijzers geeft deze klok een strak en minimalistisch uiterlijk, wat perfect past bij een modern interieur. 
Hulp nodig of een vraag ?
We zijn telefonisch bereikbaar ma t/m za van 09:00 tot 17:00. Tevens altijd via Whatsapp en Email
Neem contact met ons op
Snel naar
Productbeschrijving
De Karlsson Wandklok Charm Engraved Numbers is een prachtige wandklok die elke ruimte zal verfraaien. Deze klok heeft een diameter van 40 cm en is uitgevoerd in een elegante warmgrijze kleur. De klok heeft zwarte cijfers en wijzers, wat zorgt voor een mooi contrast met de achtergrond. De klok heeft een moderne uitstraling en past perfect in verschillende interieurstijlen.

De wandklok is voorzien van een hoogwaardig uurwerk dat ervoor zorgt dat de tijd nauwkeurig wordt weergegeven. De klok is eenvoudig op te hangen aan een haakje aan de achterkant. De klok werkt op een AA-batterij, die niet wordt meegeleverd.

De Karlsson Wandklok Charm Engraved Numbers is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in huis. Door de neutrale kleur en het strakke design is deze klok geschikt voor verschillende ruimtes in huis, zoals de woonkamer, keuken of slaapkamer. De klok past zowel bij een modern als een klassiek interieur en kan perfect gecombineerd worden met andere accessoires en meubels.

De klok is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. De klok kan jarenlang meegaan en is daardoor een waardevolle toevoeging aan jouw interieur. Door de kwaliteit van het materiaal zal de klok er ook na langdurig gebruik nog steeds als nieuw uitzien.

De Karlsson Wandklok Charm Engraved Numbers - warmgrijs - Ø40cm -  is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele wandklok. Bovendien past hij perfect bij verschillende interieurstijlen en is hij een echte eyecatcher in huis. Bestel deze prachtige klok vandaag nog en geef jouw interieur een boost!
Productspecificaties
Soort Product Wandklok
Productcode 123350
Barcode 8714302134401
Merk Serie Karlsson Charm Engraved Numbers
Kleurfamilie Grijs
Materiaal Staal
Afmetingen (Dia x ) L X B X H L 40 x B 40 x D 3,5 cm
Vorm Rond
Lengte in cm 40
Breedte in cm 40
Hoogte in cm 3,5
Diameter in cm 40
Product gewicht 1.1 Kg
Aantal stuks in verpakking 1
Merk Karlsson
Productcode leverancier KA5762WG
Artikelnaam leverancier KARLSSON Wall clock Charm engraved numbers warm grey
Kleurnaam Leverancier Warm grey
Garantie in jaren 2
Binnen of Buiten gebruik Voor binnen
Model Hangend
Inclusief montagemateriaal Nee
Voeding Batterij
Inclusief adapter Nee
Batterij aantal en type 1x AA
Inclusief batterijen Nee
Weergave Analoog
Stil uurwerk Nee
Uurwerktype Stap
Hulp nodig of een vraag ?
We zijn telefonisch bereikbaar ma t/m za van 09:00 tot 17:00. Tevens altijd via Whatsapp en Email
Neem contact met ons op