Karlsson Wandklok Pure Wood Grain - Medium - Zwart - Ø40cm

minus plus
Levertijd wordt berekend...

De Karlsson Wandklok Pure Wood Grain Medium in zwart is een prachtige klok die perfect past in een modern interieur. De klok heeft een diameter van 40 cm en is gemaakt van hout met een zwarte houtnerfafwerking op de wijzerplaat. De lichtbruine omlijsting geeft een mooi contrast aan de klok en zorgt ervoor dat deze extra opvalt aan de muur. De klok is voorzien van een stil uurwerk, waardoor je geen last hebt van vervelend getik. De cijfers en wijzers zijn ook in een lichtbruine kleur, waardoor ze goed zichtbaar zijn tegen de donkere achtergrond. Deze Karlsson klok is niet alleen functioneel, maar ook een mooie decoratieve toevoeging aan elk interieur.

Hulp nodig of een vraag ?
We zijn telefonisch bereikbaar ma t/m za van 09:00 tot 17:00. Tevens altijd via Whatsapp en Email
Neem contact met ons op
Snel naar
Productbeschrijving
De Karlsson Wandklok Pure Wood Grain in de kleur zwart is een prachtige aanvulling op elk interieur. Deze klok heeft een unieke uitstraling door de combinatie van een zwarte houten wijzerplaat en een lichtbruine omlijsting. De cijfers en wijzers zijn ook in dezelfde lichtbruine kleur, wat zorgt voor een mooi contrast op de donkere achtergrond. Bovendien is deze klok voorzien van een stil uurwerk, wat betekent dat je geen last hebt van storend getik.

Deze klok heeft een diameter van 40 cm, wat hem de perfecte maat maakt voor zowel kleine als grote ruimtes. De Pure Wood Grain-collectie van Karlsson staat bekend om zijn unieke houtnerfpatronen die elke klok een eigen karakter geven. De zwarte kleur van deze klok voegt een vleugje elegantie en moderniteit toe aan je interieur, terwijl het natuurlijke houtpatroon nog steeds goed te zien is.

De Karlsson Wandklok Pure Wood Grain is niet alleen een mooie accessoire voor je huis, maar ook zeer functioneel. Door de grote cijfers en wijzers is de tijd gemakkelijk af te lezen, zelfs vanaf een afstand. Deze klok is perfect voor in de woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor. Door het tijdloze design van de klok past hij in elk interieur, of het nu modern of klassiek is.

De klok werkt op 1 AA-batterij, die niet wordt meegeleverd. Deze batterij gaat ongeveer een jaar mee, afhankelijk van het merk en type. De klok heeft een ophanghaakje aan de achterkant, waardoor je hem gemakkelijk aan de muur kunt bevestigen. Omdat deze klok een stil uurwerk heeft, is hij ook geschikt voor in de slaapkamer of studeerkamer, waar het belangrijk is om een rustige omgeving te creëren.

De Karlsson Wandklok Pure Wood Grain - Medium - Zwart - Ø 40 cm - is een perfecte mix van stijl en functionaliteit. Het unieke ontwerp van de klok maakt hem een opvallend accessoire in elke ruimte. De combinatie van de zwarte wijzerplaat en de lichtbruine omlijsting en cijfers zorgt voor een mooi contrast en geeft de klok een elegante uitstraling. Bovendien is de klok voorzien van een stil uurwerk, waardoor hij geschikt is voor gebruik in elke kamer. Bestel nu jouw Karlsson Wandklok Pure Wood Grain en geef je interieur een upgrade!
Productspecificaties
Soort Product Wandklok
Productcode 123385
Barcode 8714302710186
Merk Serie Karlsson Pure Wood Grain
Kleurfamilie Zwart
Materiaal Glas, Hout
Afmetingen (Dia x ) L X B X H 40 x 40 x 4,5 cm
Vorm Rond
Houtsoort Lindehout
Lengte in cm 40
Breedte in cm 40
Hoogte in cm 4,5
Diameter in cm 40
Product gewicht 1.35 Kg
Aantal stuks in verpakking 1
Merk Karlsson
Productcode leverancier KA5852BK
Artikelnaam leverancier KARLSSON Wall clock Pure wood grain black
Kleurnaam Leverancier Black
Garantie in jaren 2
Binnen of Buiten gebruik Voor binnen
Model Hangend
Inclusief montagemateriaal Nee
Bevestiging met Schroeven
Bevestiging aan Wand
Voeding Batterij
Inclusief adapter Nee
Batterij aantal en type 1x AA
Inclusief batterijen Nee
Weergave Analoog
Stil uurwerk Ja
Uurwerktype Sleep / Veeg
Hulp nodig of een vraag ?
We zijn telefonisch bereikbaar ma t/m za van 09:00 tot 17:00. Tevens altijd via Whatsapp en Email
Neem contact met ons op