De Lantaarn Scheurkalender 2024 - Oma Weet Raad - 18x13x3,5cm

Levertijd wordt berekend...
Kies een uitvoering
De Lantaarn Scheurkalender 2024 - Oma Weet Raad is een praktische en inspirerende scheurkalender met meer dan 300 tips en adviezen voor elke dag van het jaar. De tips zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en wijsheid van oma's en helpen bij het oplossen van alledaagse problemen en het verbeteren van de levensstijl. De kalender heeft een compact formaat, gaatjes om op te hangen en elke pagina is voorzien van een perforatielijn om de tip van de dag gemakkelijk af te scheuren en te bewaren. Het is een perfect cadeau voor vrienden, familieleden of collega's. 
Hulp nodig of een vraag ?
We zijn telefonisch bereikbaar ma t/m za van 09:00 tot 17:00. Tevens altijd via Whatsapp en Email
Neem contact met ons op
Snel naar
Productbeschrijving

Als u op zoek bent naar een leuke, praktische en informatieve scheurkalender voor het jaar 2024, dan is De Lantaarn Scheurkalender - Oma Weet Raad de perfecte keuze! Deze kalender biedt dagelijks inspiratie en nuttige tips van oma.

De Oma Weet Raad scheurkalender 2024 is een bekend fenomeen in Nederland en staat bekend om de wijze raad en tips voor allerlei alledaagse situaties. Van het reinigen van vloerkleden tot het verzorgen van planten en van het oplossen van huishoudelijke problemen tot het bereiden van heerlijke gerechten - oma weet altijd raad!

De Lantaarn Scheurkalender 2024 - Oma Weet Raad bevat meer dan 300 tips en adviezen voor elke dag van het jaar. Elke dag wordt er een nieuwe tip onthuld, die u helpt bij het oplossen van praktische problemen, het verbeteren van uw gezondheid en het creëren van een gezellige sfeer in huis. Of u nu op zoek bent naar advies over huishoudelijke taken, gezondheidstips of gewoon een beetje inspiratie, De Lantaarn Scheurkalender - Oma Weet Raad heeft het allemaal.

De scheurkalender heeft een compact formaat kan opgehangen worden maar past ook gemakkelijk op uw bureau, keukentafel of nachtkastje. Elke pagina is voorzien van een perforatielijn, zodat u de tip van de dag gemakkelijk kunt afscheuren en bewaren.

De tips en adviezen in De Lantaarn Scheurkalender - Oma Weet Raad zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en wijsheid van oma's. Ze zijn handig, praktisch en gemakkelijk toe te passen in uw dagelijks leven. Deze scheurkalender is een leuke bron van informatie en inspiratie.

Bovendien is De Lantaarn Scheurkalender - Oma Weet Raad een perfect cadeau voor vrienden, familieleden of collega's. Het is een origineel en nuttig cadeau, dat niet alleen praktisch is, maar ook een glimlach op het gezicht van de ontvanger zal toveren. Het is een cadeau waarvan men het hele jaar door kan genieten.

Kortom, De Lantaarn Scheurkalender 2024 - Oma Weet Raad is een praktische en leuke scheurkalender, die u helpt bij het oplossen van alledaagse problemen. Het is een leuke bron van wijsheid en informatie voor iedereen die op zoek is naar praktische tips en inspiratie voor het dagelijks leven. Bestel nu uw scheurkalender online en ervaar zelf het plezier en de voordelen van De Lantaarn Scheurkalender - Oma Weet Raad 2024 !

Productspecificaties
Soort Product Scheurkalender
Productcode 135002
Barcode 9789463548168
Merk Serie De Lantaarn 2024
Kleurfamilie Blauw
Materiaal Papier
Afmetingen (Dia x ) L X B X H 18x13x3,5cm
Merk De Lantaarn
Productcode leverancier 9789463548168
Artikelnaam leverancier De lantaarn Scheurkalender 2024 Oma weet raad
Kleurnaam Leverancier Oma weet raad
Hulp nodig of een vraag ?
We zijn telefonisch bereikbaar ma t/m za van 09:00 tot 17:00. Tevens altijd via Whatsapp en Email
Neem contact met ons op