Knoflookpersen

Knoflookpersen

Er zijn 4 producten
1 - 4 van 4 producten
 • Joseph Joseph Knoflookpers Rocker rvs look - zink
  100279

  De Knoflookpers 'Rocker' is het ideale keukengereedschap om knoflook te persen. Met deze Joseph Joseph knolookpers is het zeer eenvoudig en snel voor elkaar. U legt de knoflook op uw werkblad en druk deze practisch knoflookpers van boven op het teentje en wieg de pers heen en weer. Na gebruik spoelt u deze makkelijk af.

  € 19,95
 • Joseph Joseph Knoflookpers Rocker groen Joseph Joseph Knoflookpers Rocker groen
  Product is beschikbaar met verschillende opties
  Joseph Joseph Knoflookpers Rocker

  Met de Rocker knoflookpers van Joseph Joseph is het persen van knoflook een eenvoudig klusje geworden. Door de combinatie van neerwaartse druk en het maken van een wiegende beweging wordt de knoflook snel en zorgvuldig geperst. Door de komvorm van de pers kan na de knoflook (of andere kruiden) na het persen direct in de pan worden geschoven. Makkelijk...

  € 13,95
 • Eva Solo knoflook pers
  103694

  Deze prachtig vormgegeven knoflookpers van Eva Solo plaats je in het glas, welke tevens dient als opbergbakje. De knoflooktenen blijven langer vers in het mondgeblazen opbergglas. De knoflookpers is zeer handig in gebruik en ook makkelijk schoon te maken door de drie scharnierende onderdelen.  Materiaal: glas en roestvrijstaal Afmeting: 20,5  x 9,5...

  € 69,95
 • Tomorrow's Kitchen knoflookpers
  105265

  Voeg die lekkere knoflook toe aan je gerechten met deze handige knoflookpers van Tomorrow's Kitchen. Met handig hendeltje waarmee je alle knoflook gemakkelijk van het rooster schraapt. De knoflook tenen hoeven niet gepeld te worden voor gebruik.

  € 15,95
Accepteren

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.