Overzicht van producten van fabrikant Tassen

Tassen (duits voor kopjes) is een duits merk dat gespecialiseerd is in het maken van servies met diverse gezichtsuidrukkingen erin.

Meer

Tassen


Bij Nice thingZ vindt u een selectie van de grappige servieslijn van Tassen. Het duitse merk Tassen is begonnen met  het produceren van 3D-animatie filmpjes over twee kopjes. Vanuit hier zijn ze de kopjes met gezichtjes gaan produceren in een porceleinen servieslijn. Ze maken nog steeds 3D-animatie filmpjes om zo steeds weer nieuwe gezichtsuitdrukking te kunnen toepassen in hun servieslijn. De produktlijn bestaat oa uit kop en schotels, diverse afmetingen schaaltjes  en eierdopjes. De produkten van het merk Tassen worden in duitsland geproduceerd, ze streven hierbij naar een zo duurzame, maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk mogelijke productie. De producten zijn niet alleen grappig maar ook van een goede en sterke kwaliteit porcelein. 

Less
1 - 24 van 41 producten

Categorieën

    Accepteren

    We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.