Tafels

Tafels

Er zijn 6 producten
1 - 6 van 6 producten
 • Umbra bijzettafel Lexy zwart / walnoot
  107297

  Het zeshoekige bijzettafeltje Lexy heeft een zwart blad met walnootkleurige poten. De drie poten zijn in drie hoeken van het blad verwerkt.  Een praktisch tafeltje die je overal neer kunt zetten. Je kunt er ook meerdere bij elkaar neerzetten voor een speels effect. Het Lexy tafeltje is ook verkrijgbaar in een wit blad met naturel houtkleurige poten. 

  € 79,00
 • Umbra bijzettafel Lexy wit / naturel
  107298

  Het houten bijzettafeltje Lexy van Umbra heeft een wit blad met naturel houtkleurige poten. De drie poten zijn in het zeshoekige blad verwerkt.  Een mooi compact tafeltje dat je overal neer kunt zetten of zet er meerdere in een groepje bij elkaar voor een speels effect.  De Lexy is ook verkrijgbaar met een zwart blad met walnoot kleurige poten. 

  € 79,00
 • Umbra bijzettafel Loop koper in gebruik Umbra bijzettafel Loop koper in gebruik
  Aanbieding!
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Umbra bijzettafel Loop koper
  107299

  De Loop bijzettafel van Umbra heeft een metalen poot met een glazen tafelblad. De koperkleurige metalen poot heeft een Loop vorm, een lus gebaseerd op de Rodeo. Een modern ontwerp. Handig klein bijzettafeltje die je in meerdere ruimtes kunt gebruiken.

  € 29,95 € 49,95 -€ 20,00
 • Umbra bijzettafel Loop nikkel Umbra bijzettafel Loop nikkel
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Umbra bijzettafel Loop nikkel
  107300

  De Loop bijzettafel van Umbra heeft een metalen poot met een glazen tafelblad. De nikkel kleurige metalen poot heeft een Loop vorm, een lus gebaseerd op de Rodeo. Een modern ontwerp. He kleine bijzettafeltje kun je in meerdere ruimtes gebruiken.

  € 49,95
 • Umbra bijzettafel Annex koper Umbra bijzettafel Annex koper
  Aanbieding!
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Umbra bijzettafel Annex koper
  107296

  Het koperkleurige bijzettafeltje Annex van Umbra bestaat uit twee lagen. Zo kun je de bovenste laag bijvoorbeeld gebruiken om je kopje op te zetten en de onderste om tijdschriften op te bergen. Maar ook leuk om een plantje op de onderste laag te zetten.  Het bijzettafeltje is gemaakt van metaal met een koperkleurige afwerking. Door het opstaande randje...

  € 59,98 € 149,95 -60%
 • Umbra bijzettafel Annex nikkel Umbra bijzettafel Annex nikkel
  Nieuw Aanbieding!
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Umbra bijzettafel Annex nikkel
  108421

  De Annex bijzettafel van Umbra heeft twee lagen. Het bovenste gedeelte heeft een opstaand randje, ideaal zo kan er niks van het tafeltje afrollen. Op het bovenste plankje van het tafeltje kun je bijvoorbeeld je kopje kwijt, je bril of een stapeltje tijdschriften. Op het onderste plankje kun je een plantje kwijt of bijvoorbeeld een mooi beeldje. Het...

  € 59,98 € 149,95 -60%

Filter by:

Merk