Kookthermometers

Er zijn 4 producten
1 - 4 van 4 producten
 • Weis oven thermometer
  102504

  Deze (bak)oven thermometer geeft zeer nauwkeurig de temperatuur aan tot 300 °C en kan zowel hangen als staan. Hij is 6,5 cm doorsnee en volledig van roesvrij staal.

  € 9,95
 • Gefu digitale thermometer Scala Gefu digitale thermometer Scala
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Gefu digitale thermometer Scala
  105230

  De digitale thermometer van Scala Gefu kun je voor diverse doeleinden gebruiken. Gebruik hem voorbeeld als vleesthermometer om de kerntemperatuur van je vlees te meten. Ook ideaal voor babyvoeding. Of bijvoorbeeld je wijn. De digitale thermometer geeft de temperatuur aan van - 40 tot 200 graden Celsius, hierdoor is hij ook goed te gebruiken voor suiker.   

  € 22,95
 • Weis vleesthermometer
  105350

  De perfect oplossing om de kerntemperatuur van je vlees te meten met deze vleesthermometer van Weis. De thermometer geeft de temperatuur weer van 0 tot 120 °C. En met behulp van de afbeeldingen van de verschillende dieren, die op de thermometer zijn afgebeeld, weet je precies binnen welke temperatuur range je specifieke stukje vlees of kip moet vallen.

  € 8,95
 • Weis digitale thermometer
  105354

  Deze digitale keuken thermometer van Weis kun je voor meerdere doeleinden gebruiken. De digitale thermometer geeft de temperatuur aan van - 50 tot 200 °C. Ideaal voor het meten van de kerntemperatuur van je vlees of van je wijn. Daarnaast ook geschikt voor bijvoorbeeld een babyhapje. Dan weet je zeker dat hij niet te heet is. En doordat de thermometer tot...

  € 17,95