Zeepbakjes

Er zijn 11 producten
1 - 11 van 11 producten
 • Umbra zeepbakje Touch wit Umbra zeepbakje Touch wit
  Product is beschikbaar met verschillende opties
  Umbra zeepbakje Touch

  Mooi kunststof zeepbakje. Onderin het bakje zitten verhoogde richels welke er voor zorgen dat de waterdruppels onderin het bakje komen te liggen. Het stuk zeep ligt hierdoor niet constant in het water. Het overtollige water giet je er gemakkelijk uit. Het zeepbakje is voorzien van een "soft touch coating".  Ook verkrijgbaar in de Touch serie van Umbra:...

  € 4,95
 • Umbra zeepbakje visgraat Wishbone Umbra zeepbakje visgraat Wishbone
  Aanbieding!
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Umbra zeepbakje visgraat Wishbone

  Dat is nog eens een grappige manier om je zeep op te bergen, de Wishbone van Umbra. De graten van de visgraat zorgen er voor dat het overtollige vocht direct weg kan lopen. Afmeting: 17,8 x 7,6 x 1,3 cm  Materiaal: kunststof (flexibel)

  € 2,98 € 5,95 -50%
 • Umbra zeepbakje Fiboo crême in gebruik Umbra zeepbakje Fiboo crême in gebruik
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Umbra zeepbakje Fiboo

  Het zeepbakje in de Fiboo serie van Umbra is gemaakt van een combinatie van bamboo en melamine vezels. Een stevig en lichtgewicht materiaal. In de moderne Fiboo serie van Umbra zijn diverse badkamer producten verkrijgbaar.  Het zeepbakje in de Fiboo serie van Umbra heeft opstaande randjes waardoor je stukje zeep niet in het water ligt.

  € 5,95
 • Umbra zeepbakje Corsa grijs in gebruik Umbra zeepbakje Corsa grijs in gebruik
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Umbra zeepbakje Corsa

  Het Corsa zeepbakje van Umbra is gemaakt van keramiek met een matte afwerking. Door de opstaande randjes ligt je stuk zeep niet in het water.  Dit zeepbakje past binnen diverse interieurstijlen. Doordat er gebruik is gemaakt van een keramiek met een matte afwerking krijg je een luxe uitstraling.

  € 9,95
 • Umbra zeepbakje Droplet transparant Umbra zeepbakje Droplet transparant
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Umbra zeepbakje Droplet

  Het zeepbakje in de Droplet badkamerserie van Umbra heeft een unieke stijl en design. Hij past in meerdere interieurstijlen. Door zijn opstaande randjes ligt je stuk zeep niet in het water.

  € 7,95
 • Umbra zeepbakje Step grijs in gebruik Umbra zeepbakje Step grijs in gebruik
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Umbra zeepbakje Step

  Eenvoudig en mooi vormgegeven zeepbakje in de Step badkamerserie van Umbra. Het bakje heeft een mooie glanzende afwerking. Door de opstaande randjes op de bodem ligt het stuk zeep niet in het water. 

  € 5,95
 • Umbra zeepbakje voor aan de wand Flex gel-lock in gebruik Umbra zeepbakje voor aan de wand Flex gel-lock in gebruik
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Umbra zeepbakje Flex gel-lock
  106485

  Dat is nog eens handig een zeepbakje welke je aan de muur op elke willekeurige plek op kunt hangen, dit zeepbakje in de Flex serie van Umbra.  Ideaal wanneer je geen plek op je wastafeltje hebt. Maar ook ideaal voor in de douche zo heb je stuk zeep altijd bij de hand.

  € 7,50
 • Umbra zeepbakje Grassy wit in gebruik Umbra zeepbakje Grassy wit in gebruik
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Umbra zeepbakje Grassy
  107339

  Het Grassy zeepbakje van Umbra bestaat uit een harde kunststof onderkant met daarop flexibele kunststof sprietjes. Doordat je zeep op de sprietjes boven het bakje ligt, ligt het stuk zeep nooit in het water. 

  € 8,95
 • Umbra zeepbakje Junip
  107766

  Dit Junip zeepbakje is compact waardoor deze niet veel ruimte in beslag neemt. Het zeepbakje heeft een beetje een diepe vorm waardoor je zeepblokje niet kan wegglijden uit het zeepbakje. Het bakje is voorzien van opstaande randjes in de bodem zodat je zeep niet in water ligt.

  € 7,95
 • Umbra zeepbakje Scillae voorbeeld met zeep Umbra zeepbakje Scillae voorbeeld met zeep
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Umbra zeepbakje Scillae
  107775

  Dit Scillae zeepbakje heeft een compact strak design dat niet veel ruimte in beslag neemt op je wastafel. Het zeepbakje is gemaakt van kunststof (melamine). Door het opstaande kruis in de bodem ligt je blok zeep niet in het water.

  € 5,95
 • Umbra zeepbakje Raya zwart
  107833

  Dit zwarte zeshoekig zeepbakje Raya is gemaakt van keramiek en heeft een licht glanzende afwerking. Door de ribbels in het zeepbakje ligt je stuk zeep niet in het water.

  € 5,95