Kids

Kids

Er zijn 227 producten

Zwangerschap, Geboorte of Verjaardag. Nice thingZ heeft een leuke collectie kadotjes voor moeder, vader en kind. Spaarpotten, boeken, kindersokjes, bestek en lampjes. Toppers zijn de kleurige accessoires van J.I.P. en de Theo groeimeter met pasfoto's van Pa design. Speciale aandacht verdienen de Bduck spaarpotten, leuk om te verzamelen en om cad...

Zwangerschap, Geboorte of Verjaardag. Nice thingZ heeft een leuke collectie kadotjes voor moeder, vader en kind. Spaarpotten, boeken, kindersokjes, bestek en lampjes. Toppers zijn de kleurige accessoires van J.I.P. en de Theo groeimeter met pasfoto's van Pa design. Speciale aandacht verdienen de Bduck spaarpotten, leuk om te verzamelen en om cadeau te geven !

Minder
Meer
1 - 24 van 227 producten
 • Umbra wanddecoratie vlinders Monarchy wit set van 9 stuks Umbra wanddecoratie vlinders Monarchy wit set van 9 stuks
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Umbra wanddecoratie vlinders Monarchy wit

  Met de Monarchy Muurdecoratie Vlinder van Umbra breng je de lente terug in je kamer! De vlinders hebben 3 verschillende afmetingen waardoor je een leuke variatie kan aanbrengen tussen de vlinders op de muur. De witte vlinders hebben allemaal voelsprieten van nikkel wat een leuk effect geeft.

  € 9,95
 • Pomme Pidou spaarpot konijn Nina
  190471

  Deze vrolijk gekleurde spaarpot "Nina"van Pomme Pidou in de vorm van rustig zittend konijntje, hoef je niet in een hok te zetten maar mag gewoon op tafel met zijn gekleurde print is het een echte eye-catcher. De gekleurde prints worden er handmatig op aangebracht, hierdoor is elke spaarpot uniek en is er geen één exact hetzelfde. Afmeting: L 11 x B 10,5 x...

  € 16,95
 • Pomme Pidou mini spaarpot muis Ini
  Product is beschikbaar met verschillende opties
  Pomme Pidou mini spaarpot muis Ini
  190568

  Een vrolijk gekleurd decoratief beeldje in de vorm van een Muis waar je ook geld in kunt sparen. De muist Ini is verkrijgbaar met verschillende gekleurde prints. Deze prints worden en met de hand op aangebracht zo is elke spaarpot uniek en altijd weer een beetje verschillend.

  € 7,95
 • Pomme Pidou mini spaarpot olifant Zara
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Pomme Pidou mini spaarpot olifant Zara
  190569

  In dit schattige olifantje Zara kun je geld sparen. De Trunkies spaarpotjes van Pomme Pidou zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijk gekleurde uitvoeringen.  De vrolijke prints worden er handmatig op aangebracht. Hierdoor is ieder olifantje uniek en is geen één exact hetzelfde.

  € 7,95
 • Pomme Pidou mini spaarpot chihuahua Nanou
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Pomme Pidou mini spaarpot chihuahua Nanou
  190570

  Dit vrolijk gekleurde chihuahua hondje is niet alleen een mooi decoratief beeldje, je kunt er ook geld in sparen.  De prints zijn er met de hand op aangebracht. Hierdoor is iedere Nanou uniek en net weer een beetje anders dan één van de andere doggies.

  € 7,95
 • Pomme Pidou mini spaarpot uil Errol
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Pomme Pidou mini spaarpot uil Errol
  190571

  Een mini uil spaarpot Zara met mooie grote goudkleurige ogen. Je kunt de spaarpot ook heel goed ter decoratie ergens neerzetten.  De Owlets spaarpotten van Pomme Pidou zijn verkrijgbaar met verschillende gekleurde prints. Deze zijn er handmatig op aangebracht hierdoor is elk uiltje weer even anders en is er geen één precies hetzelfde

  € 7,95
 • Pomme Pidou mini spaarpot kikker Freddy
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Pomme Pidou mini spaarpot kikker Freddy
  190572

  Of deze mini spaarpot kikker in een prins zal veranderen is de vraag, maar je kunt er wel geld in sparen. Om bijvoorbeeld die ene leuke jongen mee uit eten te nemen. Wie weet is hij wel jou prins.  De Freddy kikker spaarpot van Pomme-Pidou is verkrijgbaar met diverse gekleurde prints. De prints worden er met de hand op aangebracht hierdoor is iedere...

  € 7,95
 • Pomme Pidou spaarpot koala beer Claire fuchsia met vierkantjes Pomme Pidou spaarpot koala beer Claire fuchsia met vierkantjes
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Pomme Pidou spaarpot koala Claire
  190573

  In de super schattige koala  spaarpot van Pomme Pidou kun je een heleboel geld sparen. Een spaarpot om te knuffelen. De gekleurde prints worden er met de hand op aangebracht. Elke Claire spaarpot is hierdoor uniek en geen één in precies hetzelfde.

  € 16,95
 • Pomme Pidou spaarpot eenhoorn Annabel rood met bloemen Pomme Pidou spaarpot eenhoorn Annabel rood met bloemen
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Pomme Pidou spaarpot eenhoorn Annabel
  190574

  Ben jij ook gek op Unicorns, de eenhoorn Annabel kun je gebruiken om geld mee te sparen. Of je zet hem gewoon voor de sier in de kast. Verkrijgbaar met verschillende kleuren vrolijke prints. De gekleurde prints zijn er handmatig op aangebracht. Hierdoor is elke Annabel weer een beetje anders.

  € 16,95
 • Pomme Pidou spaarpot tekkel Molly blauw met bloemen Pomme Pidou spaarpot tekkel Molly blauw met bloemen
  Product is beschikbaar met verschillende opties
  Pomme Pidou spaarpot zittende tekkel Molly
  190575

  Molly de zittende tekkel zal goed op je geld passen. Molly is verkrijgbaar met verschillende gekleurde prints. Doordat de prints er met de hand op aangebracht worden is geen enkele spaarpot exact hetzelfde.

  € 16,95
 • Pomme Pidou spaarpot dinosaurus T-rex Tito blauw met sterren en bloemen Pomme Pidou spaarpot dinosaurus T-rex Tito blauw met sterren en bloemen
  Product is beschikbaar met verschillende opties
  Pomme Pidou spaarpot dinosaurus T-rex Tito
  190576

  In deze te gekke dinosaurus T-rex Tito kun je een heleboel geld sparen. De spaarpot van Pomme Pidou is verkrijgbaar met diverse vrolijk gekleurde prints. Laat Tito de T-rex dinosaurus maar goed op je geld passen. De prints zijn er met de hand op aangebracht hierdoor zijn alle Tito's allemaal een beetje verschillend en nooit precies hetzelfde.

  € 16,95
 • Pomme Pidou spaarpot bulldog Buddy roze met lippen en emoji Pomme Pidou spaarpot bulldog Buddy roze met lippen en emoji
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Pomme Pidou spaarpot bulldog Buddy
  190577

  Ondanks dat Buddy de bulldog er heel vriendelijk uit ziet, zal hij goed over je geld waken. De bulldog honden spaarpot is verkrijgbaar met diverse vrolijk gekleurde prints. Tevens zijn de honden voorzien van een stoere halsband. De prints worden er met de hand op aangebracht, hierdoor zijn de spaarpotten allemaal uniek. En is geen enkel spaarpot precies...

  € 16,95
 • Pomme Pidou spaarpot hond Mylo groen met witte bloemen Pomme Pidou spaarpot hond Mylo groen met witte bloemen
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Pomme Pidou spaarpot hond Mylo
  190578

  Deze stoer Mylo hond zal goed op je centen passen. De Pomme Pidou hond spaarpot is verkrijgbaar met diverse gekleurde prints allemaal met een mooie witte halsband met daaraan een bot. De prints zijn er met de hand op aangebracht. Hierdoor is iedere spaarpot uniek en is geen enkele spaarpot precies hetzelfde.

  € 16,95
 • Balvi boekensteun Shadow Chroom Zink set van 2
  107951

  De Shadow boekensteun bestaat uit een set van 2 steunen in de vorm van mannetjes. De mannetjes zijn chroomkleurig en staan los van elkaar zodat je zelf kan beslissen hoeveel boeken je er tussen plaatst. De mannetjes staan in een houding dat het lijkt alsof zij de boeken rechtop houden. Erg leuk als cadeau voor een housewarming!

  € 44,95
 • Balvi boekensteun Superheld Blauw Metaal met boeken Balvi boekensteun Superheld Blauw Metaal met boeken
  Nieuw
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Balvi boekensteun Superheld Blauw Metaal
  107952

  De Superheld boekensteun van Balvi is een prachtig design voor op een kinderkamer. Plaats je boeken tegen de muur of zijkant van je kast en plaats deze boekensteun ertegenaan. Deze stoere superheld zorgt ervoor dat je boeken niet omvallen.  Een te gekke Superheld boekensteun voor op een jongenskamer.

  € 13,95
 • Balvi boekensteun Peter Pan Groen Metaal met boeken Balvi boekensteun Peter Pan Groen Metaal met boeken
  Nieuw
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Balvi boekensteun Peter Pan Groen Metaal
  107953

  De vliegende Peter Pan helpt jouw met het opruimen van je boeken. De boekensteun van balvi is groenkleurig en heeft een gevormd schip met een gevormde Peter Pan die erboven zweeft. Deze Boekensteun geeft orde en plezier voor je boeken. Ideaal voor op een kinderkamer.

  € 13,95
 • Balvi boekensteun Zeemeermin Fuchsia Metaal met boeken Balvi boekensteun Zeemeermin Fuchsia Metaal met boeken
  Nieuw
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Balvi boekensteun Zeemeermin Fuchsia Metaal
  107954

  De Zeemeermin boekensteun van Balvi geeft een gezellige sfeer in je kamer. Deze zeemeermin zorgt ervoor dat je boeken niet steeds omvallen. Plaats je boeken tegen een muur of in de kast tegen de zijkant en plaats dan deze zeemeermin boeksteun tegen je boeken aan.  Een te gekke fuchsia kleurige Zeemeermin boekensteun voor op een echte meidenkamer.

  € 13,95
 • Balvi boekensteun Heks op bezem Zwart Metaal
  107955

  De magische boekensteun met een Heks op een bezem geeft een magisch gevoel op je kamer. Plaats de boekensteun tegen je boeken aan en de heks zal ervoor zorgen dat je boeken niet ontsnappen.  Een mooie boekensteun voor je rij met spannende sprookjesboeken. 

  € 13,95
 • Balvi boekensteun The Reader Wit Metaal met boeken Balvi boekensteun The Reader Wit Metaal met boeken
  Nieuw
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Balvi boekensteun The Reader Wit Metaal
  107956

  Deze net geklede man die een krant staat te lezen, The Reader, zorgt er graag voor dat je boeken bij elkaar blijven staan. De witte Reader boekensteun van Balvi neemt niet veel ruimte in beslag en is geschikt voor alle formaat boeken. Een leuk en praktisch element voor in een werkruimte of woonkamer. 

  € 11,95
 • Balvi boekensteun Mind Exercise Wit Metaal set van 2 met boeken Balvi boekensteun Mind Exercise Wit Metaal set van 2 met boeken
  Nieuw
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Balvi boekensteun Mind Exercise Wit Metaal set van 2
  107957

  Deze wit metalen boekensteun van Balvi heeft de volgende speelse tekst; Reading is to the mind, what exercise is to the body. Oftewel train je hersenen door te lezen, zoals je je lichaam traint tijdens het sporten. Een erg leuke en hippe eye catcher voor op de boekenplank. Deze boekensteun is er in een set van 2 waardoor je zoveel boeken als je wilt...

  € 18,95
 • Balvi boekensteun The Library Wit Metaal met boeken Balvi boekensteun The Library Wit Metaal met boeken
  Nieuw
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Balvi boekensteun The Library Wit Metaal
  107958

  De Balvi Library boekensteun in het wit is ideaal voor als je geen boekenkast hebt maar wel graag je boeken mooi wilt uitzetten. Plaats je boeken tegen de zijkant van je kast of muur aan en plaats de metalen boeksteun er tegenaan. Door de siliconen dopjes onder de Library boekensteun glijdt deze niet weg en beschadigd de ondergrond niet waar deze...

  € 11,95
 • Balvi boekensteun Bookshop Rood Metaal met boeken Balvi boekensteun Bookshop Rood Metaal met boeken
  Nieuw
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Balvi boekensteun Bookshop Rood Metaal
  107959

  De metalen rode Balvi Bookshop boekensteun heeft een erg leuk design met zijn uithangbord waar Books Welcome op staat. De vormgeving heeft een retro look en gevoel wat erg leuk match in een retro interieur. Geef de boekensteun een mooi plekje en plaats je boeken er tegenaan. Deze metalen boekensteun van Balvi is geschikt voor alle formaat boeken.

  € 13,95
 • Balvi boekensteun Postbode op fiets Zwart Metaal met boeken Balvi boekensteun Postbode op fiets Zwart Metaal met boeken
  Nieuw
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Balvi boekensteun Postbode op fiets Zwart Metaal
  107960

  Deze postbode, in zijn bakfiets, zorgt ervoor dat jouw boeken netjes en veilig blijven staan. Deze zwarte boekensteun Postman van Balvi is erg leuk ter decoratie voor in huis of op kantoor en zorgt er tegelijkertijd voor dat je een mooi plekje voor je boeken kunt creëren! De boekensteun is zo gemaakt dat het net lijkt alsof de postbode er met je boeken...

  € 15,95
 • Balvi boekensteun Singing in the Rain Zwart Metaal met boeken Balvi boekensteun Singing in the Rain Zwart Metaal met boeken
  Nieuw
  Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, morgen in huis !
  Balvi boekensteun Singing in the Rain Zwart Metaal
  107961

  Deze vrolijke metalen boekensteun Singing in the Rain van Balvi heeft een vormgeving van een lantaarn waar aan een man met paraplu vrolijk zijn liedjes in de regen aan het zingen is. Erg leuk voor in huis voor die prachtige romans die je in de kast hebt liggen. Geef de zingende man een mooi plekje en plaats er je favoriete boeken tegenaan. 

  € 13,95
Accepteren

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.