Woodwick Kaars Frasier Fir Large

minus plus
Levertijd wordt berekend...

Over de geur : Aromatische tonen worden vakkundig gecombineerd om de essentie van vers gesneden sparren op een frisse winterochtend te creëren.

  • Top note : Cederhout, Eikenmos, Sparrebalsem, Amber, Muskus
  • Middle Note : Rode Bessen, Kruidnagel
  • Base Note : Frisse Lucht, Sparnaalden, Eucalyptus, Cipres
  • De top note is de eerste indruk van de geur, de middle note de hoofdmoot van de geur en de Base note is de laatste indruk.

De large Hourglass Woodwick kaarsen vullen je huis met de uitnodigende geuren en het geluid van de natuurlijke houten lont die knispert terwijl hij brandt. Het rustgevende geknetter van een WoodWick kaars is afkomstig van de gepatenteerde PLUSWICK Innovatie technologie. Deze is speciaal ontworpen om een snellere geur verspreiding en een betere brandtijd te garanderen. De Woodwick Kaars Frasier Fir Large heeft maar liefst 130 branduren.

Hulp nodig of een vraag ?
We zijn telefonisch bereikbaar ma t/m za van 09:00 tot 17:00. Tevens altijd via Whatsapp en Email
Neem contact met ons op
Snel naar
Productbeschrijving

Over de Woodwick Hourglass Large kaarsen :

WAX : Premium paraffine- en sojawaxen worden gemengd met sterk geconcentreerde geuren voor een mooie verbranding zonder rommelig residu.

GEUR : De geuren worden zorgvuldig geselecteerd en getest om ervoor te zorgen dat de kaars de kamer vult met zijn langdurige geur.

GLAS : De zandlopervorm van het glas creëert een bredere opening waardoor het kaarsvet over het volledige oppervlakte kan smelten. Dit zorgt voor een consistente geurbeleving.

LONT : Het exclusieve, gepatenteerde houten lont van de Pluswick Flame kaarsen zorgt voor een mooie, dansende vlam met een knusse ambiance. De lonten worden met de hand gemaakt voor elke kaars en zorgen ervoor dat het volledige oppervlakte van het kaarsvet kan smelten. Hierdoor krijg je een snelle geur afgifte.

Brandtips voor langdurig plezier van uw WoodWick kaars

  • Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 a 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat. (* wanneer een kaars correct gebrand wordt zal deze poolen. De sojawax zal tot aan het glas vloeibaar worden zonder een vaste ring van sojawax tegen de rand )
  • Het houten lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat het lont altijd 0,5 cm boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat. Wacht tot de kaars gestold is en tik zachtjes tegen het lontje aan, het lontje zal afbreken. Herhaal dit tot de aangegeven lengte bereikt is. Verwijder de restjes.
  • Voorkom dat de kaars gaat gaan tunnelen*, dit gebeurd alleen als de kaars niet lang genoeg heeft gebrand. Als dit toch is gebeurd kun je dit eenvoudig oplossen door de kaars minimaal 3 uur te laten branden, hierdoor gaat de kaars poolen en is het probleem opgelost. Hierdoor kan het voorkomen dat het lontje onder de wax komt. Met wat keuken of toiletpapier kun je wat wax opzuigen uit de kaars en het lontje komt weer boven. (* Als een kaars niet correct wordt gebrand zal deze in een tunnel naar beneden branden. Dit is het tegenovergestelde van poolen. Bij tunnelen blijft er wel een vaste ring sojawax aan de rand kleven )
  • Gebruik de deksel van de kaars als onderzetter zodat de ondergrond niet te heet kan worden of beschadigen. Plaats de deksel pas weer op de kaars als deze volledig afgekoeld en gestold is.
Productspecificaties
Soort Product Geurkaars
Productcode 116394
Barcode 5038581054674
Merk Serie Woodwick Large
Kleurfamilie Groen
Materiaal Glas, Hout, Parafine, Soja wax
Afmetingen (Dia x ) L X B X H 10,5 x 10,5 x 17,5 cm
Vorm Rond
Lengte in cm 10.5
Breedte in cm 10.5
Hoogte in cm 17.5
Diameter in cm 10.5
Product gewicht 610 gram
Aantal stuks in verpakking 1
Merk Woodwick
Productcode leverancier 93175E
Artikelnaam leverancier WW Frasier Fir Large Candle
Kleurnaam Leverancier Donkergroen
Geurnaam Frasier Fir
Branduren 130
Navulbaar Nee
Binnen of Buiten gebruik Voor binnen
Hulp nodig of een vraag ?
We zijn telefonisch bereikbaar ma t/m za van 09:00 tot 17:00. Tevens altijd via Whatsapp en Email
Neem contact met ons op