Woodwick Kaars Humidor Medium

minus plus
Levertijd wordt berekend...

Over de geur : Een rijke mix van tonen: tabaksbladeren, zacht suede en perzikbloesem.

  • Top note : Bloemen, Hout, Tabak
  • Middle Note : Bloemen, Vanille, Hout, Leer
  • Base Note : Bladgroen, Wilde Bloemen
  • De top note is de eerste indruk van de geur, de middle note de hoofdmoot van de geur en de Base note is de laatste indruk.

De Medium Woodwick Zandloper Kaarsen vullen je huis met het zachte geluid en de uitnodigende geuren van een natuurlijke houten lont die knispert terwijl hij brandt. Het gezellige gevoel van een WoodWick kaars wordt gecreeerd door een gepatenteerde PLUSWICK lont. Deze innovatieve technologie zorgt voor een snellere geurverdeling en een betere brandtijd terwijl uw huis geparfumeerd wordt met het rustgevende geluid van een knapperend vuurtje. De Woodwick Kaars Humidor Medium heeft maar liefst 60 branduren.

Hulp nodig of een vraag ?
We zijn telefonisch bereikbaar ma t/m za van 09:00 tot 17:00. Tevens altijd via Whatsapp en Email
Neem contact met ons op
Snel naar
Productbeschrijving

Over de Woodwick Medium Zandloperkaarsen :

WAX : Premium paraffine- en sojawaxen worden gemengd met sterk geconcentreerde geuren voor een mooie verbranding zonder rommelig residu.

GEUR : De geuren worden zorgvuldig geselecteerd en getest om ervoor te zorgen dat de kaars de kamer vult met zijn langdurige geur.

GLAS : De zandlopervorm van het glas heeft een bredere opening waardoor het kaarsvet over het volledige oppervlakte kan smelten. Dit zorgt voor een consistente geurbeleving.

LONT : Het exclusieve, gepatenteerde houten lont van de Pluswick Flame kaarsen zorgt voor een mooie, dansende vlam met een knusse ambiance. De lonten worden met de hand gemaakt voor elke kaars en zorgen ervoor dat het volledige oppervlakte van het kaarsvet kan smelten. Hierdoor krijg je een snelle geur afgifte.

Brandtips voor langdurig plezier van je WoodWick kaars

  • Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 a 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat. (* wanneer een kaars correct gebrand wordt zal deze poolen. De sojawax zal tot aan het glas vloeibaar worden zonder een vaste ring van sojawax tegen de rand )
  • Het houten lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat het lont altijd 0,5 cm boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat. Wacht tot de kaars gestold is en tik zachtjes tegen het lontje aan, het lontje zal afbreken. Herhaal dit tot de aangegeven lengte bereikt is. Verwijder de restjes.
  • Voorkom dat de kaars gaat gaan tunnelen*, dit gebeurd alleen als de kaars niet lang genoeg heeft gebrand. Als dit toch is gebeurd kun je dit eenvoudig oplossen door de kaars minimaal 3 uur te laten branden, hierdoor gaat de kaars poolen en is het probleem opgelost. Hierdoor kan het voorkomen dat het lontje onder de wax komt. Met wat keuken of toiletpapier kun je wat wax opzuigen uit de kaars en het lontje komt weer boven. (* Als een kaars niet correct wordt gebrand zal deze in een tunnel naar beneden branden. Dit is het tegenovergestelde van poolen. Bij tunnelen blijft er wel een vaste ring sojawax aan de rand kleven )
  • Gebruik de deksel van de kaars als onderzetter zodat de ondergrond niet te heet kan worden of beschadigen. Plaats de deksel pas weer op de kaars als deze volledig afgekoeld en gestold is.
Productspecificaties
Soort Product Geurkaars
Productcode 120517
Barcode 5038581078144
Merk Serie Woodwick Medium
Kleurfamilie Bruin
Materiaal Glas, Hout, Parafine, Soja wax
Afmetingen (Dia x ) L X B X H 10 x 10 x 11,5 cm
Vorm Rond
Lengte in cm 10
Breedte in cm 10
Hoogte in cm 11.5
Diameter in cm 10
Product gewicht 275 gram
Aantal stuks in verpakking 1
Merk Woodwick
Productcode leverancier 92032E
Artikelnaam leverancier WW Humidor Medium Candle
Kleurnaam Leverancier Lichtbruin
Geurnaam Humidor
Branduren 60
Navulbaar Nee
Binnen of Buiten gebruik Voor binnen
Hulp nodig of een vraag ?
We zijn telefonisch bereikbaar ma t/m za van 09:00 tot 17:00. Tevens altijd via Whatsapp en Email
Neem contact met ons op