Woodwick Kaars White Teak Ellipse

minus plus
Levertijd wordt berekend...

Over de geur : Een genuanceerde mix van aroma's: knapperige balsemtakken vermengd met sandelhout en eikenhout, met hints van mos en cederhout.

  • Top note : Mos, Teakhout
  • Middle Note : Wit Teakhout, Balsem, Eiken, Sandelhout, Cederhout
  • Base Note : Frisse lucht, Lavendel
  • De top note is de eerste indruk van de geur, de middle note de hoofdmoot van de geur en de Base note is de laatste indruk.

Ervaar met de WoodWick Ellipse kaarsen het gezellige comfort van een gloeiend haardvuur overal in je huis. Het rustgevende geknetter en de lange, dansende vlam van de gepatenteerde houten lont met Hearthwick Flame laten je dierbare herinneringen herbeleven of nieuwe maken in een warme, comfortabele sfeer. De Woodwick Kaars White Teak Ellipse heeft maar liefst 50 branduren.

Hulp nodig of een vraag ?
We zijn telefonisch bereikbaar ma t/m za van 09:00 tot 17:00. Tevens altijd via Whatsapp en Email
Neem contact met ons op
Snel naar
Productbeschrijving

Over de Woodwick Ellipse kaarsen :

WAX : Premium paraffine- en sojawaxen worden gemengd met sterk geconcentreerde geuren voor een mooie verbranding zonder rommelig residu.

GEUR : De geuren worden zorgvuldig geselecteerd en getest om ervoor te zorgen dat de kaars de kamer vult met zijn langdurige geur.

GLAS : De Ellipse vorm creëert een bredere opening waardoor het kaarsvet over het volledige oppervlakte kan smelten. Dit zorgt voor een consistente geurbeleving.

LONT : Het exclusieve, gepatenteerde houten lont van de Hearthwick Flame kaarsen zorgt voor een lange, dansende vlam met een open haard-achtige ambiance. De lonten worden met de hand gemaakt voor elke kaars en zorgen er voor dat het volledige oppervlakte van het kaarsvet kan smelten. Hierdoor krijg je een snelle geur afgifte.

Brandtips voor langdurig plezier van uw WoodWick kaars

  • Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, bij voorkeur zelfs tussen de 3 a 4 uur voor het meest ideale geur en pool* resultaat. (* wanneer een kaars correct gebrand wordt zal deze poolen. De sojawax zal tot aan het glas vloeibaar worden zonder een vaste ring van sojawax tegen de rand )
  • Het houten lont moet regelmatig getrimd worden. Zorg dat het lont altijd 0,5 cm boven de kaars uitsteekt. Dit zal zorgen voor een beter resultaat. Wacht tot de kaars gestold is en tik zachtjes tegen het lontje aan, het lontje zal afbreken. Herhaal dit tot de aangegeven lengte bereikt is. Verwijder de restjes.
  • Voorkom dat de kaars gaat gaan tunnelen*, dit gebeurd alleen als de kaars niet lang genoeg heeft gebrand. Als dit toch is gebeurd kun je dit eenvoudig oplossen door de kaars minimaal 3 uur te laten branden, hierdoor gaat de kaars poolen en is het probleem opgelost. Hierdoor kan het voorkomen dat het lontje onder de wax komt. Met wat keuken of toiletpapier kun je wat wax opzuigen uit de kaars en het lontje komt weer boven. (* Als een kaars niet correct wordt gebrand zal deze in een tunnel naar beneden branden. Dit is het tegenovergestelde van poolen. Bij tunnelen blijft er wel een vaste ring sojawax aan de rand kleven )
  • Gebruik de deksel van de kaars als onderzetter zodat de ondergrond niet te heet kan worden of beschadigen. Plaats de deksel pas weer op de kaars als deze volledig afgekoeld en gestold is.
Productspecificaties
Soort Product Geurkaars
Productcode 116389
Barcode 5038581062129
Merk Serie Woodwick Ellipse
Kleurfamilie Creme
Materiaal Glas, Hout, Parafine, Soja wax
Afmetingen (Dia x ) L X B X H 19 x 11,5 x 8,5 cm
Vorm Ellips
Lengte in cm 19
Breedte in cm 11.5
Hoogte in cm 8.5
Product gewicht 450 gram
Aantal stuks in verpakking 1
Merk Woodwick
Productcode leverancier 76039E
Artikelnaam leverancier WW White Teak Ellipse Candle
Kleurnaam Leverancier Ivoor
Geurnaam White Teak
Branduren 50
Navulbaar Nee
Binnen of Buiten gebruik Voor binnen
Hulp nodig of een vraag ?
We zijn telefonisch bereikbaar ma t/m za van 09:00 tot 17:00. Tevens altijd via Whatsapp en Email
Neem contact met ons op