Zakelijk bestellen / B2B

ZAKELIJK BESTELLEN / B2B

Voor zakelijke klanten bieden wij de volgende services;

Eenvoudig en snel een scherpe offerte voor grote aantallen

Voor u als zakelijke klant is het nu nog eenvoudiger om, vanaf 5 stuks van het zelfde artikel, direct een scherpe offerte op maat te ontvangen, u doet dit door middel van een e-mail naar INFO@NICETHINGZ.NL

Kerstpakketten

Nice thingZ is een gespecialiseerde cadeauwinkel. Doordat wij meer dan 100 merken in ons assortiment voeren, kunnen wij altijd een passend kerstpakket samenstellen voor uw personeel of relaties. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw relaties een kadobon te geven. Deze bon is in te wisselen via de website óf in onze winkel. Onze medewerkers helpen u graag om het voor uw bedrijf perfecte pakket samen te stellen !

Relatiegeschenken

Of het nu gaat om een origineel relatiegeschenk, een leuk cadeau voor uw medewerkers of een doeltreffend premium ter ondersteuning van uw marketingacties. Onze medewerkers denken graag creatief met u mee voor het vinden van hét product dat het beste aansluit op uw doelgroep en bedrijfsactiviteiten. Wij kunnen de geschenken afleveren op elk gewenst adres. ( Ook bij uw relatie thuis ) . Doordat wij werken met mooie A-merken hebben de geschenken een hoge attentiewaarde. Tevens zijn het originele producten waar uw relaties echt iets aan hebben !

Verjaardagsmanagement

Wilt u echt nergens meer aan hoeven denken, dan kan u gebruik maken van onze kado service. Wij zorgen dan, volgens een afgesproken budget, voor het verzenden van een kado naar uw medewerkers op hun verjaardag, jubileum, trouwdag of welke gelegenheid dan ook ! Dit kan tevens een handgeschreven wenskaart zijn of een kadobon. Onze medewerkers helpen u graag om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Ruime keuze

U heeft de keuze uit ons uitgebreide assortiment. Mocht u toch niet helemaal het juiste product in ons assortiment aantreffen, dan kan een van onze medewerkers u helpen om buiten ons assortiment op zoek te gaan naar het product dat aansluit bij uw wensen.

De voordelen van zakelijk bestellen bij Nice thingZ

  • Zeer scherpe offerteprijzen
  • Snelle Service
  • Deskundige medewerkers
  • Betaalgemak

Bereikbaarheid

Tel: +31(0)757503903

Mail: info@nicethingz.nl

KVK: 97101767

BTW: NL810745732B01